BIZTOSÍTÁSI ALKUSZ

Azért praktikusak ezek az oldalak, mert néhány gombnyomás által már elérhetőek is az internet segítségével. A két legnagyobb biztosítási alkusz hazánkban a netrisk.hu, valamint a clb.hu

Ezeket a biztosítási alkuszokat azért szeretjük, mert oldalaikon integráltan valamennyi biztosító, valamennyi biztosítási típusa megtalálható. Olyanok ezek a portálok tehát, mint egy nagy kínálati vásár, amelynek lényegében az a jelentősége, hogy Ön a lehető legjobb konstrukciót válassza ki végül.

Ezeknek a biztosítási alkuszoknak a jelentősége ekkorra (különösen novemberre) megnövekszik, hiszen következnek majd a kgfb-biztosítások évfordulós kötései. Ezeken a rendszereken keresztül az autó tulajdonosok könnyen ki tudják számítani, hogy Nekik vajon melyik biztosítónál lenne érdemes újra megkötniük biztosításukat. Egy-egy ilyen „átkötés” esetén az egyén akár negyed évente több ezer forintot is képes lehet megspórolni.

A biztosítási alkuszok azonban nem csak a kgfb-vel, cascóval foglalkozik, hanem lakás- és utasbiztosításokkal is. Minden olyan biztosítási típussal, amelyek az egyes biztosítók portfóliójában megtalálhatóak.

Az online biztosítási alkuszok azonban sosem hagyják Önt egyedül. A kapcsolat felvétel érdekében telefonos ügyfélszolgálatuk révén bármikor az Ön rendelkezésére tudnak állni. Bármilyen kérdés is merüljön fel Önben, bízzon az alkuszok szakmai tudásában, kérdezzen tőlük!