A taxis tanfolyam alatt sokat tanulhat

Abban az esetben, ha valaki szereti a kocsikat és rajong a vezetésért, akkor összekötheti a kellemest a hasznossal. A taxis tanfolyam óriási pozitívuma, hogy az elvégzése után azonnal munkába állhat. Általa azt csinálhatja, ami közel áll Önhöz, miközben pénzt keres.

A képzés alatt mindent megtanulhat, amire szüksége van ahhoz, hogy olyan szakemberré váljon, aki alkalmas a személyszállításra, illetve annak szakszerű és kulturált elvégzésére. A megszerzett dokumentum 5 évig érvényes, ezt követően lehetősége van meghosszabbítani, ehhez csupán egy továbbképzésen kell részt vennie. A taxis tanfolyam alatt elsajátíthatja a közlekedési, a hibaelhárítási és vezetéselméleti ismereteket. Emellett gyakorolni fogja a korszerű fedélzeti navigációs, illetve elektronikai rendszerek kezelését.

A jelentkezés történhet online és személyesen egyaránt. A vizsga írásbeli és szóbeli részt is tartalmaz, a gyakorlati próbatétel mellett. Ha sikeresen leteszi a vizsgát, akkor személyszállító igazolást kap. A taxis tanfolyam olyan munkát biztosít, amivel el tudja tartani a családját.

Vélemény, hozzászólás?