Az elektromos cigi előnyei nyilvánvalóak

Sőt, nyugodtan kijelenthető, hogy csakis előnyei vannak. Persze ez a kijelentés elsőre talán túl meredeknek tűnhet, de egy kicsit mélyebb vizsgálat könnyedén bebizonyítja bárki számára. Az elektromos cigi első előnye, hogy nagyságrendekkel egészségesebb termék mint bármely hagyományos társa, márkától teljesen függetlenül.

Hogy ezt belássuk, nem kell hosszadalmas és félig érthetetlen orvosi tanulmányokat elolvasnunk, elég az, ha belegondolunk mi minden van egy hagyományos cigarettában, és azok milyen hatással vannak egészségünkre. Nos, az elektromos cigi összetételében ezek közül az anyagok közül egyik sem található meg, (a nikotint kivéve) következésképpen nem is mérgezheti szervezetünket.

Az elektromos cigi következő előnye, hogy egyáltalán nem zavarja embertársainkat, és egészségükre sincs semmilyen hatással, ami ugye a hagyományos dohányipari termékekről nem mondható el. Éppen ellenkezőleg, az elektromos cigi stílusos, menő, trendi és kiemel a dohányosok tömegéből. Ha pedig az az aggodalom merül fel, hogy az elektromos cigi esetleg túl drága volna, akkor mindenki megnyugodhat, hiszen ez egyszerűen nem igaz. Az elektromos cigi ugyanis mér középtávon olcsóbb, mint hagyományos társa, hosszú távon pedig egyértelműen kevésbé terheli meg pénztárcánk kapacitását, mint akár a legolcsóbb cigaretta.

Ennyi előny mellett nem kérdéses, hogy a kettő közül melyiket érdemes választani. Olcsóbb, menőbb, egészségesebb, ugyanakkor az élvezet semmit sem változik, legfeljebb előnyére, annak pedig mindenki örülni szokott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük