Az időskori hajhullás fékezhető a haj ápolásával

időskori hajhullás

A hajhullás bármelyik korban előtörhet, de általánosságban a korosabbaknál jelenik meg inkább, mivel a sejtek regenerációs képessége gyengül. Ettől függetlenül nem kell aggódni, az időskori hajhullás ugyanis akadályozható természetes módon. Körülbelül a 60-ik életév után megváltozik a hormonok működése, a bőr öregszik, a csontok kimerülnek, romlik a vérkeringés és a sejtek is megváltoznak. Viszont az időskori hajhullás a hajnövekedéshez kellő tápanyagok pótlásával gátolható, csupán tenni kell érte!

Sokan arra gondolnak, hogy majd megoldják a dolgot egy újabb tablettával. Sajnálatos módon, ilyenkor a felszívódás sem működik olyan jól a szervezetünkben. Időskori hajhullás ellen használjunk olyan cseppet vagy szérumot, ami természetes alapanyagú, esetleg gyógynövényes és közvetlenül a fejbőrre tudjuk kenni, ahol azonnal felszívódik és rögtön hatással lehet a hajhagymákra. Az ilyen készítmények azért is jók, mert nem befolyásolják a szájon át beszedett gyógyszerek hatását.

A hajregeneráló készítmények varázslatos kinézethez juttatnak

Az ókori emberek gyógynövényeket és természetes olajokat használtak hajápoláshoz, vagyis már akkor tudták, hogy ezek a varázsszerek kellenek ahhoz, hogy elősegítsék a szép és egészséges hajkoronát. Kihasználva a természet erejét, a tendencia folytatódott és mára olyan hajregeneráló készítmények érhetőek el, amelyek intenzíven javítják a hajszálakat, emellett igazodnak az emberek etikai és környezeti nézetéhez.

Napjainkban már kaphatóak növényi alapú hajfestékek, gyógynövényes hajpakolások és vegán, meg bio tanúsítvánnyal rendelkező hajregeneráló készítmények is. Ezen készítmények munkája, hogy behatoljanak a hajhagymákig, megerősítsék és egészséges növekedésre serkentsék. A tápanyagokban hiányos, gyenge, töredezett haj egyáltalán nem nyújt szép látványt. A hajregeneráló készítmények hatására megváltozik a frizura, sokkal dúsabb, fényesebb és egészségesebb lesz, de figyeljünk oda, hogy minél természetesebb összetevőkből készültet vásároljunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük