Használt már valaha lakásbiztosítás kalkulátort?

Sok szenvedést megúszhat, ha már az elején lakásbiztosítás kalkulátort használ. Ma Magyarországon egyre többen kötnek lakásbiztosítást, hiszen a társasházakban is gyakoribbak a tűzesetek, a betörésekről pedig már nem is beszélve. Mára már a magyarországi lakásoknak a 70%-a rendelkezik biztosítással, de sok esetben a meglévő biztosításokat érdemes lenne áttekinteni, hiszen lehet, hogy nem mindenre nyújtanak megfelelő védelmet. Az elavult biztosításokat érdemes 2 évente aktualizálni, hogy gond esetén a biztosítók tudjanak segíteni.

 

A lakásbiztosítás összegét kiszámolhatjuk a kalkulátor oldalak segítségével is. 2019 és 2020 években a biztosítók egyre nagyobb kedvezményeket nyújtanak az ügyfeleknek és ezeket a kedvezményeket is össze lehet hasonlítani a kalkulátor oldalon. Fontos, hogy úgy kössünk biztosítást, hogy az valóságos védelmet nyújtson, hiszen, ha bekövetkezik a baj, akkor azon már nem lehet változtatni. A szakértők a kalkuláció elvégzése után segítséget nyújtanak az esetleges biztosítóváltáskor is, így ezt a szolgálatást érdemes igénybe venni. Adjuk meg adatainkat üzenetben és a munkatársak rövid időn belül felkeresnek bennünket, hogy segítsenek a sokszor bonyolult szerződéskötési folyamat lebonyolításában.

A weboldalon összesen 12 biztosító ajánlatát lehet egyszerre összehasonlítani, így nagy valószínűséggel tényleg az országban elérhető legjobb ajánlatot is megtalálhatjuk, ha lakásbiztosításról van szó. Az ingyenes és teljes körű ügyintézést már eddig is sokan igényelték. A szakértők segítenek a már meglévő szerződések felmondásában és az újak megkötésében. Amennyiben káresemény következik be, úgy szintén fordulhatunk a szakértőkhöz segítségért, hiszen ők elintézik a hivatalos oldalát a dolognak. A biztosítások nagyon sok esetben segíthetnek. Ilyen lehet egy robbanás, egy tűzkár, egy viharkár, egy felhőszakadás, kő vagy földomlás, földrengés, földcsuszamlás, üregbeomlás, jégverés. Ma Magyarországon egyre kiszámíthatatlanabb az időjárás amire előre felkészülni sem lehet. Illetve fel lehet, egy biztosítással. Egy olyan biztosítással, ami tényleg segít a bajban és kifizeti a keletkező kárt. Pontosan ezért elengedhetetlen, hogy mindig naprakész biztosítással rendelkezzünk. A hitellel terhelt ingatlanok esetében a bankok többsége szinte mindig bekéri a biztosítást, hiszen annak megléte nélkül nem is adnak hitelt. A bankoknak is fontos, hogy a fedezetül felajánlott ingatlant a legnagyobb biztonságban tudják.

Vélemény, hozzászólás?