Gázkészülék javítás buktatók nélkül

gázkészülék javítás

Sokáig lehetne latolgatni, hogy mi okozza a kazánok meghibásodását. A legtöbb esetben a vízzel érintkező alkatrészek mennek tönkre, ami indokolttá teheti a gázkészülék javítás igénybevételét. Ehhez mindenképp szükséges egy profi szakember tudása, aki maradéktalanul képes megjavítani az adott berendezést. Ha mégsem megy, akkor nem marad más hátra, mint a csere. Sajnos a régi modellek nem mindig menthetőek. Amikor egy régi gázkazán már teljesen elavulttá vált, akkor az üzemeltetése sem számít többé olyan gazdaságosnak és hatékonynak, mint újonnan. Ilyen esetben végkép nem éri meg a gázkészülék javítás.

Bízzuk szakemberre, hogy eldöntse, mi legyen a sorsa az adott berendezésnek! Ha mégis a csere az utolsó megoldás, akkor az ezzel járó ügyintézést is nyugodtan a FűtésRevital szakemberére bízhatjuk. A gázkészülék javítás egyébként általános esetben nem vesz sok időt igénybe. A probléma a helyszínen megoldható. Sürgősségi kiszállásra is van lehetőség a fővárosban és annak környékén, tehát az ügyfeleknek nem kell napokig nélkülözniük a meleg vizet.

Optimális fűtés radiátor átmosással

Gondoljunk csak bele, hogy éveken keresztül mi zajlik le a vékony csővezetékekben! A radiátor átmosás nem egyszer élesztett újjá egy teljesen reménytelennek tűnő fűtésrendszert. Télen kering a forró víz a csövekben, nyáron pedig minden leáll. A lerakódások elkezdenek megtapadni a különböző helyeken. A csövekben lévő átlagos nyomás nem elég ahhoz, hogy eltávolítsa a letapadt szennyeződéseket. Ehhez már komolyabb felszerelésre van szükség.

A radiátor átmosás speciális berendezéssel történik, szintén speciális vegyszerek felhasználásával. Ezek feloldják az olyan makacs lerakódásokat is, amelyek főként vasoxidot tartalmaznak. A koszos rendszerből általában sötét színű folyadék szokott távozni, ami a radiátor átmosás hatására egyre tisztább lesz. Természetesen a profi szakember nem hagyatkozik pusztán a szemére. Műszerekkel ellenőrzi a víz tisztaságát az átmosás során. Ezzel nemcsak az akadálytalan áramlás biztosítható, hanem a kazánt is védi a meghibásodástól.

Vélemény, hozzászólás?