Nem hiába annyira népszerű a Hunter öntöző

hunter öntöző

Az amerikai locsolórendszer márkákban maximálisan meg lehet bízni, hiszen azok évtizedek óta a magas minőséget, a megbízhatóságot és tartósságot garantálják. Kétségtelen, hogy ezen kiváló tulajdonságokkal bír a Hunter öntöző is, ami Magyarországon az egyik legkedveltebb termékek közé sorolható a maga kategóriáján belül. A cég egy közel 70 éves múltra tekint vissza. Minden Ed Hunterrel kezdődött, aki magalapította az első öntözéstechnikai vállalatát, az O Matic-et. Pár év sem kellett hozzá, hogy a vállalat vezető szereppel rendelkezzen a piacon. A cég nevéhez olyan eljárások köthetők, amelyek a mai napig ismertek az öntözés területén.

A rengeteg tapasztalatnak és hozzáértésnek köszönhetően születhetett meg az a Hunter öntöző, beleértve a megannyi tartozékot és eszközt, ami manapság mindenkinél a tökéletességet jelenti. A Hunter nevet viselő céget azonban csak 81-ben alapította meg, amikor kilépett a Toro cégtől, ahol vezető beosztásban ért el páratlan sikereket. A Hunter öntöző a világ vezető rendszerévé nőtte ki magát a Ed Hunter hozzáértésének köszönhetően. Több mint 250 termék szabadalmi tulajdonosává vált az évek során. A produktumokkal gyakorlatilag az öntözéstechnika palettájának teljes egészét lefedi. Kétség sem fér hozzá, hogy a Hunter öntöző minden kihívásnak maximálisan meg fog felelni.

Az automata öntözőrendszer telepítése: hogyan megy végbe a munka?

Ha a legfontosabb, úgymond alapozó műveletekkel készen vannak a telepítő szakemberek, akkor rátérnek a munkafázis végső szakaszára. Az automata öntözőrendszer telepítése az irányító szelepek helyének megszabása nélkül nem sokat ér. Kötelező kiásni és kiépíteni ezeket a megfelelő zónákban. Ha ez kész van, akkor a szeleposztót is össze lehet rakni, majd arra szükséges rákötni a vízforrástól érkező víznyomócsövet.

Ha az előbbi lépéseknél nem húzták be a profik az elektromos vezetékeket a szelepektől egészen a vezérlő egységig, akkor ennél a szakasznál végzik el. Az automata öntözőrendszer telepítése attól is függ, hogy elemes vagy vezetékes árammal működik a vezérlő egység. Ha kész a nyitott árkokba kiépített öntözőrendszer, akkor jöhet a nyomás próbázás.